Lid Worden?

1. Welke voordelen biedt het lidmaatschap?

  • Op vertoon van uw lidkaart geniet je van een verminderde inschrijvingsprijs van €1,50 in plaats van 3€ op elke wandeling gepubliceerd in wandel.be.
  • Leden zijn uitstekend verzekerd tijdens alle wandeltochten en clubactiviteiten.
  • Ons driemaandelijks clubblad "De Toebakstapper" met 'vers clubnieuws' , krijgt u zo in uw bus.
  • Vijf maal per jaar ontvang je "Wandel.be Magazine", een wandelmagazine met toeristische reportages , productinfo over wandelaccessoires , gezondheidstips , wandelnieuws , .... uitgegeven door Wandelsport Vlaanderen.
  • Je kan genieten van talrijke clubuitstappen met de bus aan een zeer voordelige prijs. Wie minstens vijf maal meereist , geniet van een zesde gratis busreis.
  • In de zomervakantie organiseren we een wandelvakantie in het buitenland. Zo reisden we al meermaals af naar Oostenrijk , Frankrijk, Zwitserland en Duitsland.
  • In onze clubwinkel kan je tegen voordelig tarief leuke clubkledij aankopen.
  • Elk jaar geniet je van een ledenfeest (mits kleine bijdrage). Verdienstelijke leden worden er gehuldigd. Je bent verdienstelijk lid als je tijdens het kalenderjaar aan minimum 30 wandeltochten deelneemt, waarvan minstens 4 van eigen organisatie; dan ontvang je een waardevol geschenk.

2. Hoelang is mijn lidkaart geldig?

Het lidmaatschap is geldig voor het kalender jaar (van 1 januari - 31 december). Vanaf half november kan het lidgeld vernieuwd worden voor het komende kalenderjaar. Is uw lidmaatschap niet tijdig vernieuwd, dan verschijnt bij het scannen een melding 'ONGELDIGE KAART'. U zal dan het normale tarief van 3€ dienen te betalen ipv 1,5€.

3. Wat kost mij dit?

Aansluiten bij WSV Wervik kost u 15€ (per gezinslid) per kalenderjaar. Kinderen onder de 12 jaar sluiten gratis aan, maar er wordt toch best een lidkaart aangevraagd.
De meeste mutualiteiten betalen het lidgeld (of een stuk ervan terug) van de sportende leden, dit geldt ook voor onze wandelclub.

4. Hoe kan ik lid worden?

Vul het lidmaatschapsformulier in en betaal je lidmaatschap via overschrijving op ons bankrekening met nummer BE65 86000291 1796 of betaal veilig online met Bancontact. Na betaling ontvangt u een voorlopig lidkaart met het attest voor de mutualiteit. Een definitieve kaart (plastiek formaat bankkaart) wordt u door dan spoedig door onze federatie overgemaakt.

5. Ik ben mijn lidkaart verloren. En nu?

Verwittig onmiddellijk het secretariaat. Dit kan met een mailtje naar Ledenservice@wsvwervik.be. Eénmaal per maand doet de federatie een druk van de verloren lidkaarten en stuurt die naar de leden zelf. In deze tussenperiode bezorgt het secretariaat jou desgewenst een voorlopige lidkaart zodat je toch aan ledentarief kunt wandelen.

Lidmaatschapsformulier