Archief

Lente- en Zomerwandelingen: 𝐆𝐞𝐦𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠𝐝𝐞 𝐨𝐩𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐜𝐡𝐭.

Opnieuw gaan wij Mesen en omstreken verkennen op deze eerste lentetocht. Een tocht waar wij u 5 afstanden aanbieden. De 4 en 6km verkennen de kleinste Belgische stad. De Sint-Niklaaskerk met z'n opvallende toren, in de volksmond 'de dikkop' genoemd, is zeker het bezoeken waard. Een tweede toren in de kijker is de Ierse round tower, blikvanger op...

De inleidende paragraaf geeft je lezers de belangrijkste idee van wat ze kunnen verwachten. Het kan ook gebruikt worden als een korte voorvertoning in de blogbericht lijst. Verschillende lay-outs kunnen nuttig zijn bij het ​​onderscheiden van de rest van de teksten. Lees verder voor meer informatie over de opmaak.

Afbeeldingen nodigen bezoekers uit om het blogbericht te openen. Het eerste plaatje van het bericht wordt automatisch als miniatuur van het blogbericht getoond. De juiste afbeelding in de miniatuurweergave kan het bericht attractiviteit verhogen.

Kort en eenvoudig blogberichten zijn de beste manier om je bezoekers op de hoogte te houden. Spannende inleidende paragraaf en een korte, informatieve inhoud zullen ervoor zorgen dat je lezers zullen blijven komen voor meer nieuws.

Mis jouw wekelijkse afspraak niet met onze donderdagvoormiddag wandelingen onder begeleiding van Freddy. Ziehier zijn programma.
We verzamelen op het afgesproken punt, en vertrekken stipt om 9u30 voor een wandeling van zo'n anderhalf uur, dus ongeveer 7km) aan een gezapig tempo.

Ledenfeest

23-02-2024

Voor de derde keer op een rij houden wij ons ledenfeest aan de start van de lente, op de eerste zondag van maart. Dit jaar is dit zondag 3 maart. De locatie is dit jaar de Knippelaar in Kruiseke. Het programma:
• 13u30: opening van de deuren
• 14u: start van de groepswandeling
• 15u: onze kampioenen worden in de bloemetjes gezet...